KuLTu mukana Pohjois-Savon Kuntoutuspalveluiden Osaamis- ja Liiketoimintaverkostossa

21.9.2020

Vetrean johtaman hankkeen tavoitteena on luoda Pohjois-Savon alueelle kuntoutusosaamisen ja –koulutuksen verkosto sekä liiketoimintamalli.

Hankkeessa kehitettävä asiakaslähtöinen ja digitaalinen toimintamalli vastaa Pohjois-Savon alueella kriittisiin palvelujen, resurssien ja asiakkaiden saavuttavuuden haasteisiin. Luotu koulutusverkosto pyrkii varmistamaan, että state-of-art tieto ja osaaminen on saatavilla. Verkosto välittää tietoa ja osaamista kuntoutujille, kuntoutusalan ammattilaisille, opiskelijoille ja muille kuntoutuksesta kiinnostuneille toimijoille ja hanke tähtää siihen, että kuntoutuspalveluista tulee Pohjois-Savon alueella entistä vaikuttavampia tuottaen halutun lopputuloksen ja asiakaslähtöisempiä parantaen asiakkaan valinnan mahdollisuuksia.

 

Hankkeen kesto on 1.9.2020 – 31.5.2023 ja sen osatoteuttajia ovat Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon ammattiopisto (Sakky) ja Kuopion liikuntalääketieteen tutkimuslaitos (KuLTu). Lisäksi hankkeessa toimivat asiantuntijaroolissa KYS, Kansallinen neurokeskus, Talentree, Aducate sekä Tukipilari.

Lisätietoa tulee olemaan osoitteessa: www.kuntoutusosaaminen.fi.